SE/SEK

Brita Sweden Matta Anna 200x150 denim

3 475 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 148 kr/månad
Exklusiva mattor från Brita Sweden, vävda i mjuk plastfolie. Materialet är mjukt, allerigvänligt, tvättbart i maskin och fritt från ftalater. Brita Sweden gör all design i sin studio och de vävs i Sverige enligt gamla traditioner men med en tidlös design som passar i många hem. Mattorna finns i olika storlekar och färgställningar. Passar för både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör att de passar lika bra i köket som på altanen. Eller på toaletten, i hallen eller barnens rum.

Mattorna vävs med jaquardteknik vilket gör att de blir tvåsidiga. Du kan helt enkelt vända på din matta när du behöver omväxling.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plast
Mått
200 x 150 cm
Färg
Blå
Designer
Brita Sweden
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Brita Sweden är ett familjeföretag med bas i Stockholm. Företaget designar och producerar högkvalitativ inredning. Sortimentet består av stora mattor av naturfibrer, plastmattor i olika färgr och storlekar och ullfiltar. "Vår passion är att skapa snygga och tidlösa mönster med lekfulla ...

Read More

Brita Sweden