Patrik Berg Målarbok Stockholm

195 kr
Den här produkten finns i lager

”Stockholm, en målarbok” bjuder på en resa runt bland Stockholms mest älskade platser. Illustratören Patrik Berg har valt ut 44 motiv färdiga att färglägga efter egen fantasi. Motiven spänner från historiska miljöer som Haga och Drottningholm till folkmyllret i Götgatsbacken. Skön avkoppling på landet och en perfekt gå bort-present. Texter på svenska och engelska. Se även några av motiven i vykortsformat nedan.

– Jag har försökt fånga olika situationer och livet i stan, hur det känns att vara i Stockholm, inte bara fina byggnader. Det kan vara båten till Gröna Lund, Pridetåget, Stockholm Marathon. Jag har försökt se staden från olika vinklar och med nya ögon. Det är inte bara en resa för den som färglägger, även för Patrik Berg har det varit som att återupptäcka Stockholm.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Svartvit
Designer
Patrik Berg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Patrik är utbildad på linjen för Grafisk Design & Illustration på Konstfack och har lång erfarenhet av att teckna storyboards för film. Något han har haft god nytta av när han valt ut scener till målarboken om Stockholm. Han hoppas att ...

Läs mer

Patrik Berg