Pagina förlag Målarbok Pusseldeckaren Pierre

95 kr
Tillfälligt slut i lager online

Följ med på ett fantastiskt färgläggnings äventyr tillsammans med Pusseldeckaren Pierre! Pricka av listan över föremål som ska upptäckas, lös labyrinterna och färglägg scenerna. Målarboken är illustrerad av japanska Hiro Kamigaki och kommer att få dig sitta i timmar och leta detaljer.

Kan du hjälpa till att fånga piraten i dubbeldäckaren? Kan du rädda den strandsatta sjömannen? Det finns en varulv som omedelbart måste få sin magiska dryck, en vilsen professor och en monsterexpert som letar efter ett sjöodjur – och de behöver alla din hjälp. Många timmars pyssel för alla pusseldeckare!

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
36
Material
Papper
Mått
35 x 27 cm
Färg
Vit
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag