Hejnum Målarbok Artistic Animals

129 kr
Tillfälligt slut i lager online
Att teckna samma mönster om och om igen ger ett meditativt lugn i kropp och själ. Zentangle (zen = harmoni, tangle = trassel) är en sorts stil med klottrade, intrikata motiv i tusch. Med det som utgångspunkt skapar den oerhört begåvade illustratören Hejnum här en fantastisk målarbok med en värld av exotiska djur att färglägga.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
25 x 25 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Hejnum
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Konstnären och illustratören Angelica Lucaci är sedan 2015 verksam under namnet Hejnum. Hon har alltid tyckt om att teckna och började med att lägga upp sina illustrationer på ett Instagramkonto, vilket blev omåttligt populärt. Efter bara några veckor ...

Läs mer

Hejnum