SE/SEK

Yngve Ekström Loungestol Arka björk

6 075 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 259 kr/månad

År 1955 formgav Yngve Ekström en låg pinnstol för Stolab som fick namnet Arka. Den har en särpräglad formgivning som bygger på tre olika cirklar. Den så karaktäristiska formen gör att stolen passar lika bra som solitär som i en grupp om flera stolar. Med en pläd eller fårskinnskudde blir Arka en riktigt skön plats även för lite längre sittstunder.

Arka loungestol är tillverkad i massiv björk. Stolen har en ljus matt lack som ger den en tålig yta och får den att se vitoljad ut.

Bredd: 72 cm
Djup: 54 cm
Höjd: 67 cm
Sitthöjd: 37 cm
Sittdjup: 43 cm

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björk
Mått
BDH 72 x 54 x 67 cm, sitthöjd 37 cm
Färg
Natur
Designer
Yngve Ekström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Arkitekten Yngve Ekström är en utmärkt representant för det blonda skandinaviska formspråket. I Bruno Mathsons, men även Thonets efterföljd, skapade Yngve Ekström nya lätta böjträmöbler med klassisk elegans. I den mest kända av hans ...

Read More

Yngve Ekström