SE/SEK

Alexander Lervik Ljusstake Shadow svart

785 kr
Den här produkten finns i lager
Tidlös vit ljusstake i puderlackerad bladmetall från svenska Design House Stockholm.
Ljusstakens form kom till i ett experiment med geometriska former och de skuggor som dessa skulle skapa. Shadow kaster en stjärnformad skugga som växer sig större allt eftersom ljuset brinner ner.
Designer: Alexander Lervik

Skötselråd: torka med fuktig trasa
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
Diameter 20cm
Designer
Alexander Lervik
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). Hans designstudio är belägen på Södermalm i Stockholm och han är bland annat känd för soffan och fåtöljen Mr. Jones och lampan Luna med ...

Read More

Alexander Lervik