SE/SEK

Mimmi Sendel Ljusstake Lion Light

479 kr
Den här produkten finns i lager

Ljusstaken Lion Light är formgiven av fd Beckmansstudenten Mimmi Sendel. Ljusstaken vann år 2015 utmärkelsen Designpriset, arrangerat av Uppsala Stadsmission.

Lion Light är en ljusstake i form av ett beskyddande lejon. Ljusstaken är solid med en tillfredsställande tyngd och helt tillverkad av återvinnet tenn. Att skapa en ny produkt från produkter som redan levt ett liv, gör att inget lejon blir det andra likt, Lion Light skiftar därför i olika silver- och guldnyanser.

För andra året i rad har Uppsala Stadsmission arrangerat designpriset som möjliggör att designstudenter får ut sina idéer på marknaden. Vinnaren av priset får tillsammans med Uppsala Stadsmissions verksamhet Hantverkarslussen ta sin produkt från idé till produktion. Uppsala Stadsmission arbetar för att stödja människor i utsatta livssituationer och för att skapa fler arbetstillfällen. Verksamhet värdesätter att arbetet får ta tid och växa fram under god gemenskap och designpriset är ett tillskott för att främja produktion och kreativitet.

Mimmi Sendels Lion Light vann då den är kärleksfullt tillverkad i återvunnet tenn med en form som känns självklar och modern. Designtorget har varit med i juryn för årets designpris och vi är stolta över att i detta sammanhang kunna bidra med en plats där Lion Light får komma ut till konsumenten.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Tenn
Designer
Mimmi Sendel
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mimmi har en examen i formgivning från Beckmans Designhögskola. Hon är en del av designkollektivet By The Way Studios. Mimmi inspireras av djur, stora mönster, Wes Anderson och havet. År 2015 vann hon Uppsala Stadsmissions Designpris med ljusstaken Lion Light. Lion Light ...

Read More

Mimmi Sendel