SE/SEK

Swedish Ninja Ljusstake Brick No.2

4 350 kr
Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
Betala 185 kr/månad
Brick heter en ny serie ljusstakar som Jenny Nordberg har tagit fram för för malmöbaserade Swedish Ninja. Inspirationen till ljusstaken kommer från helt vanliga tegelstenar som alltid har samma storlek och form. Det har inte Jennys objekt här, och det är precis det som är tanken. Grunden i dem är dock en glasbit som har exakt samma mått som en standard-tegelsten, men resterande är istället en lek med formen. Finns i två utföranden.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
BDH 30 x 12 x 30 cm
Färg
Transparent
Designer
Swedish Ninja
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Varumärket Swedish Ninja är ett malmöbaserat företag som drivs av formgivare Maria Gustavsson. Företaget grundades 2016, efter att Maria arbetat i över tio år som frilansande designer. "Vår nya inrednings- och lampkollektion är en mix av min egen ...

Read More

Swedish Ninja