SE/SEK

Kristina Stark Ljusstake Boxlight Svart

375 kr
Den här produkten finns i lager
Ljusstaken Box Light är både praktisk och dekorativ. Ljusstaken består av ett tändsticksaskfodral med hållare för stearinljus. Ljusstaken tillverkad av svartlackerad metall. Formgiven av Kristina Stark.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
12 x 7 x 5 cm
Färg
Svart
Designer
Kristina Stark
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Kristina Stark är industridesigner utbildad vid Konstfack i Stockholm. Hon har även studerat vid Central Saint Martins College of Art and Design i London. Hon har under flera är arbetat som frilansdesigner. Hon formger vardagsting för hemmet, köket och för bordet ...

Read More

Kristina Stark