SE/SEK

HAHA Ljusstake Alia - pack B

699 kr
Tillfälligt slut i lager online

Alia är en ljusstake som består av två former vilka kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled. Alia låter användaren skapa sin egen personliga komposition. Ljusstaken är formgiven av formgivarduon HAHA, bestående av Arash Eskafi och Yu-Chin Chiang.

- Vanligtvis är ett objekt redan bestämd i form, storlek och funktion. Vi har varit intresserade av att utforska relationen mellan objektet, användaren och rummet. Vi ville skapa något som var annorlunda men fortfarande enkelt och klassiskt. Något som kunde ta plats, och förändra platser, Vi skapade Alia, säger Yu-Chin Chiang.

Namnet Alia fick ljusstaken från latins betydelse: Annan. Förändra. Annorlunda. Och med ju fler enheter användaren har, desto fler föränderliga uttryck kan Alia skapa.

Pack B består av en basdel med fot och kan kompletteras med pack A, eller byggas på med fler basdelar! Till pack B medföljer två cylindrar som du använder för att bygga ut ljusstaken med.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Zink
Mått
11 x 9 x 7,5 cm
Designer
HAHA
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Masterprogrammet i Industridesign på Konstfack i Stocokholm blev startskottet för formgivarna Arash Eskafi och Yu-Chin Chiangs samarbete. Sedan sommaren 2015 driver de företaget HAHA. Ett namn som speglar företagets motto - att skapa design som ger glädje. Och en ...

Read More

HAHA