HAHA Ljusstake Alia - pack B

699 kr
Den här produkten finns i lager

Alia är en ljusstake som består av två former vilka kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled. Alia låter användaren skapa sin egen personliga komposition. Ljusstaken är formgiven av formgivarduon HAHA, bestående av Arash Eskafi och Yu-Chin Chiang.

- Vanligtvis är ett objekt redan bestämd i form, storlek och funktion. Vi har varit intresserade av att utforska relationen mellan objektet, användaren och rummet. Vi ville skapa något som var annorlunda men fortfarande enkelt och klassiskt. Något som kunde ta plats, och förändra platser, Vi skapade Alia, säger Yu-Chin Chiang.

Namnet Alia fick ljusstaken från latins betydelse: Annan. Förändra. Annorlunda. Och med ju fler enheter användaren har, desto fler föränderliga uttryck kan Alia skapa.

Pack B består av en basdel med fot och kan kompletteras med pack A, eller byggas på med fler basdelar! Till pack B medföljer två cylindrar som du använder för att bygga ut ljusstaken med.

Produktdetaljer
Material
Zink
Mått
11 x 9 x 7,5 cm
Designer
HAHA
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Masterprogrammet i Industridesign på Konstfack i Stocokholm blev startskottet för formgivarna Arash Eskafi och Yu-Chin Chiangs samarbete. Sedan sommaren 2015 driver de företaget HAHA. Ett namn som speglar företagets motto - att skapa design som ger glädje. Och en ...

Läs mer

HAHA