SE/SEK

Watt&Veke Ljusslinga silver LED

99 kr
Den här produkten finns i lager
Liten stämningsfull ljusslinga med 20 st vita LED-lampor från Watt & Veke. Perfekt som dekoration på bordet, i krukväxten eller i fönstret. Slingan gjord av tunn böjbar metall och kan formas som du önskar. Finns i tre färger: koppar, silver och guld.

Ljusslingan har timerfunktion på batteridosan. När du ställer timern i mittenläget så lyser den i 6 timmar och sen är den släckt i 18 timmar. Den slås sedan på automatiskt samma tid nästa dag som när du satte den i mittläget.

Drivs med tre st AA-batterier (ingår ej).
Läs mer
Produktdetaljer
Glödlampa
LED (ej utbytbara)
Batteri
AA
Mått
190 cm
Färg
Silver
Designer
Watt&Veke
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Watt&Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar lampor och julbelysning. Det familjeägda företaget grundades 1998 och är baserat i Gamla stan i Stockholm. Grundaren Monika Lindströms ambition var redan från början att designa lampor och ...

Read More

Watt&Veke