SE/SEK

Harri Koskinen Ljuslykta Valkea grå

149 kr

75 kr

Den här produkten finns i lager
Ljuslyktan Valkea är formgiven av Harri Koskinen för Iittala. Med sin klassiska mjuka form blir ljusstaken en självklar detalj för alla hem. Ljuslyktan är tillverkad av glas och finns i flera färger.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Ø 8 cm, höjd 6 cm
Färg
Grå
Designer
Harri Koskinen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Harri Koskinen driver sitt företag Friends of Industry och har designat allt från möbler, glas och textilier men även klockor, högtalare och hus. Han har arbetat med några av de största varumärkena i världen och även med förnyelsen av industridesign i sitt hemland. Han har belönats med ...

Read More

Harri Koskinen