SE/SEK

Heikki Orvola Ljuslykta Kivi klar

149 kr
Den här produkten finns i lager
Kivi ljuslykta från Iittala är formgiven av Heikki Orvola som har tagit vara på Iittalas gedigna kunskap om glas. Tack vare sin stilrena design passar ljuslyktan in i alla dina rum och ger ifrån sig ett härligt sken. Kivi finns i flera färgvarianter och kan bytas ut beroende på säsong eller kombineras för att matcha din personliga stil! Diskas för hand.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
Ø 6,5 cm, höjd 6 cm
Färg
Transparent
Designer
Heikki Orvola
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Heikki Orvola utbildade sig vid Konstindustriella högskolan i Helsingfors 1963–68 och vid Pilchuck Glass Workshop i USA 1976. Han har varit verksam vid Notsjö glasbruk och Arabia, samt som frilansare med uppdrag för bland annat Arabia, Iittala, Marimekko och ...

Read More

Heikki Orvola