Ronja Reuber & Mika Lindblad Ljushållare Oort

1 999 kr
Tillfälligt slut i lager online

Oort är en nytappning på den traditionella vägghängda ljushållaren. Den är tillverkad av gjuten, återvunnen aluminium, ett cirkulärt material vars naturligt blanka yta hjälper till att sprida ljuset. Den portabla ljushållaren kan placeras på bordet eller tas med i trädgården.


Oort är formgiven av Mika Lindblad och Ronja Reuber, tillverkad i Sverige.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Mått
Panelen: D 4,5cm H 30cm B 13cm, Ljushållaren D 9cm H 3,5cm B 5cm
Färg
Silver
Designer
Ronja Reuber & Mika Lindblad
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Ronja Reuber & Mika Lindblad