SE/SEK

L:a Bruket Linnevatten lavendel 1000 ml

249 kr

174 kr

Den här produkten finns i lager

Linnevatten med doft av lavendel från Lilla Bruket. Använd linnevattnet när du stryker tvätten, i ångstrykjärnet, stänk det på textilierna, eller som väldoft i linneskåpet. Du får en dos av aromaterapi samtidigt som tvätten och hela huset doftar ljuvligt. Lavendel verkar lugnande och sägs hålla malen borta.

Innehåller enbart certifierade, naturliga och ekologiska ingredienser: Aqua (destillerat vatten) och ekologiskt lavendelextrakt (lavandual augustifolia).

Läs mer
Produktdetaljer
Volym
1000 ml
Designer
L:a Bruket
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

L:a Bruket (uttalas Lilla Bruket, eller L'la Bruket för den som har bråttom) handlar om vardagslyx. Vind, salt, sol, regn och tång - varumärket erbjuder det allra bästa inom kroppsvård från Västkusten. Historien om L:a Bruket började i all sin ...

Read More

L:a Bruket