SE/SEK

KAOS Leksaksmatta Samlesak pink/red

669 kr
Den här produkten finns i lager
Leksaksförvaring i slitstark bomullscanvas som också kan användas som leksaksmatta. Städa undan på ett smidigare sätt med Samlesak från norska KAOS som är en uppdatering av de gamla leksaksmattan från 70-talet.

Den har ett dragsnöre upptil som gör att en matta förvandlas till en påse på några sekunder. Väskan har ett avtagbart handtag som gör det lätt att bära den och som kan användas för att hänga väskan för en mer optimal förvaring. Den är perfekt för att förvara lego och leksaker med många delar. Väskan är utformad med ett grafiskt mönster som passar in i moderna, skandinaviska hem. Ta med leksakerna till parken, till stranden, till familjeträffen eller andra resor.

KAOS Samlesak play rug finns i olika färger.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
30°
Maxvikt
0,5 kg
Mått
Ø 120 cm
Färg
Röd
Designer
KAOS
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

KAOS är ett innovativt norskt märke för barnstolar, inredning och handväskor av hög kvalitet som kombinerar funktionalitet och estetik. KAOS lanserades i januari 2015 av Mette Bordal Hansen och Gineline Kalleberg. De saknade produkter som kombinerat skandinavisk estetik och...

Read More

KAOS