SE/SEK

Alexander Lervik Lamphållare Kosmos large vit

1 500 kr
Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Betala 65 kr/månad
Skapa ett grafiskt uttryck på din Luna lampa med Kosmos lamphållare från Design House Stockholm. Lamphållaren är designad av Alexander Lervik och finns i flera storlekar som passar de olika storlekarna på lampan Luna. Kosmos blir en iögonfallande detalj i hemmet.

Tillverkad av pulverlackad metall. Den här lamphållaren passar till Lampa Luna storlek large. Finns även i svart.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
90 x 40 cm
Färg
Vit
Designer
Alexander Lervik
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). Hans designstudio är belägen på Södermalm i Stockholm och han är bland annat känd för soffan och fåtöljen Mr. Jones och lampan Luna med ...

Read More

Alexander Lervik