SE/SEK

Form Us With Love Lampa Unfold gul

1 595 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 69 kr/månad
Pendeln Unfold är designad av arkitekturstudion Form Us With Love för Muuto, och är en uppdaterat version av den klassiska industrilampan. Lampan är tillverkad av mjuk silikon, den pressas av vulkaniserat gummi under mycket höga temperaturer, och resultatet blir en modern taklampa i raffinerat material som kan vikas till ett snyggt paket genom att trycka ned toppen. Tack vara det levereras lampan hoptryckt men vecklas enkelt ut innan den hängs upp.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Sladd
Ledningslängd: 350 cm
Glödlampa
E27 max 100W (ingår ej)
Mått
Total höjd: 29,5 cm. Diameter: 32,5 cm
Färg
Gul
Designer
Form Us With Love
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Form Us With Love är en svensk designstudio som grundades 2005 av Petrus Palmér, John Löfgren och Jonas Pettersson. Namnet kommer från ett felskrivet vykort där "from" blev "form". Sedan starten har studion arbetat utifrån mottot att alla har rätt till ...

Read More

Form Us With Love