Emelie Ågren Lampa THE LAST BAG

499 kr
Tillfälligt slut i lager online
THE LAST BAG är en handgjord bordslampa bestående av transparent plexiglas. Materialvalet är en referens till den skandinaviska vintern med det estetiska uttryck som is och frost har. Inspirationen till formen kommer från en plastpåse, för att belysa problematiken kring den ohållbara plastkonsumtionen.

- Symboliken bakom THE LAST BAG är att leka med tanken att detta är den sista plastpåsen man köper, och att det är en hållbar plastpåse då plexiglas är ett slitstarkt material med lång livslängd.

Lampan kombineras med fördel tillsammans med en frostad LED-lampa för ett mjukare uttryck.

OBS! Ljuskällan ingår inte.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plexiglas
Färg
Transparent
Designer
Emelie Ågren
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Emelie Ågren