SE/SEK

Menu Lampa Stone mörkgrå

2 695 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 115 kr/månad
Lampa Stone från Menu, formgiven av Norm Architects. Stone ger mer än bara ljus till ditt hem. Den kan placeras var som helst och utstrålar en härlig atmosfär i rummet. Norm Architectss avsikt var att skapa en lampa med ett mjukt mysigt sken med samma effekt som levande ljus, som kunde placeras i valfritt hörn i hemmet för att skapa en trevlig atmosfär. Lampan är tillverkad i munblåst glas på en keramisk bottenplatta och finns i två färger.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Keramik
Glödlampa
E27
Mått
H: 19 cm, Ø: 20 cm
Färg
Grå
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Read More

Menu