SE/SEK

Muuto Lampa Pull golv ek/vit

3 995 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 170 kr/månad
Pull golvlampa från Muuto av den svenska designstudion Whatswhat. Lampans material och utförande visar en stark nordisk karaktär i ljus ek och en lampskärm i naturligt linnetyg. Lampan kan förändras både genom den dimbara glödlampan och den justerbara sladden. Pull var det vinnande bidraget i Muutos talangtävling för designstudenter 2010

Den är tillverkad i ek med textilskärm och textilsladd.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Glödlampa
E27, max.60W (ingår ej)
Mått
Höjd 150 cm, Ø: 27 cm. Lampfot: Ø 31,5 cm.
Färg
Natur
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Read More

Muuto