Menu Lampa On the Edge grå

2 695 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 115 kr/månad
On The Edge är en lampa med flera användningsområden, formgiven av Noidoi för danska Menu. Lampan är tillverkad av keramik, och dess utförande gör att du kan använda den både som bordslampa, golvlampa och taklampa. Om du väljer att ha den som bordslampa eller golvlampa kan du välja vilken sida du vill ställa lampan på för att få ljusets riktning där du vill ha det!
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Keramik
Sladd
3 m
Glödlampa
E27, max 60W
Mått
Ø 21 cm, höjd 21 cm
Färg
Grå
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu