Form Us With Love Lampa Mini Cord Lamp

1 995 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 86 kr/månad

Skrivbordslampan som lurar ögat! Perfekt sätt att piffa upp kontoret eller läshörnan. Nyhet hösten 2008. Svenska designertrion Form Us with Love har skapat en optisk illusion som både är snygg och lockar till skratt. Lampan har dimmerfunktion och glödlampa ingår. Lampan är gjord av textilsladd och ståltrör.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
Ø 9 cm, höjd 38 cm
Färg
Svartvit
Designer
Form Us With Love
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Form Us With Love är en svensk designstudio som grundades 2005 av Petrus Palmér, John Löfgren och Jonas Pettersson. Namnet kommer från ett felskrivet vykort där "from" blev "form". Sedan starten har studion arbetat utifrån mottot att alla har rätt till ...

Läs mer

Form Us With Love