Alexander Lervik Lampa Luna large

3 555 kr
Leveranstid 4-6 veckor
Betala 152 kr/månad
Lampan Luna från Design House Stockholm är formgiven av designern Alexander Lervik. Lampan har vid första anblick en klassisk design i form av ett klot, men tittar du närmre ser du att den är unik.

Lampan är tillverkad helt i glas med en stålkabel klädd i PVC-kabel för att ljuset ska få lysa fritt runt om lampan utan att några skuggor skapas. Luna är minimalistisk och funktionell lampa som för tankarna till universum, Vintergatan och en pampig fullmåne!

Tips: kombinera med Kosmos lamphållare för att ge lampan ett extra grafiskt uttryck.

Material: Munblåst opalglas, PVC-sladd, stålkabel
Dimbar: Ja
Finns i tre olika storlekar:
Liten: Ø 16 cm
Mellan: Ø 30 cm
Stor: Ø 40 cm
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Sladd
3 m
Glödlampa
E27, LED 10,5W (ingår ej)
Mått
Ø 40 cm
Färg
Vit
Designer
Alexander Lervik
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Alexander Lervik, född 1972, är en svensk formgivare och möbeldesigner med bas i Stockholm. Han har en examen från Beckmans designhögskola (1998). Hans designstudio är belägen på Södermalm i Stockholm och han är bland annat känd för soffan och fåtöljen Mr. Jones och lampan Luna med ...

Läs mer

Alexander Lervik