Lotta Sjöberg Lampa Gråborg stav L vit

600 kr
Den här produkten finns i lager

Belysningskollektionen Gråborg är en ny serie takarmaturer i keramik. Kollektionen är småskalig och närproducerad och helt tillverkad för hand av keramiker Lotta Sjöberg. Namnet Gråborg fick kollektionen efter en plats på Öland med samma namn som ligger i närheten av keramikverkstaden på ön där lamporna tillverkas.

Gråborg finns i flera utföranden och färger. Lampsladd i textil ingår.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Keramik
Sladd
4,80 m
Glödlampa
E27 (ingår ej)
Mått
Ø 6 cm, höjd 17,5 cm
Färg
Vit
Designer
Lotta Sjöberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Lotta Sjöberg är uppvuxen och bosatt på Öland där hon har haft egen verkstad och butik i över 40 år. Intresset för färg och form har alltid funnits och hon utbildade sig inom keramiskt hantverk på Cappellagården 1972. Sedan dess har hon haft...

Läs mer

Lotta Sjöberg