Sofia Ljung & Elia Anis Lampa Fotosyntes

1 499 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 65 kr/månad
Fotosyntes är en solcellsdriven armatur som är utvecklad för att efterlikna dagsljus. Fotosyntes syftar till att ge energi till både dig och dina växter, genom att bokstavligen spara dagsljuset till att belysa hemmet när mörkret faller på. Den avtagara trådlösa lampan kan laddas både genom medföljande solcell i fönstret under dagen eller med en vanlig USB-port.

*OBS sladden är svart/röd
Material: Trä (gran & lärk) & metall
Formgivarna: Sofia Ljung & Elia Anis industrilinjen på Konstfack

Skötselråd: håll lampan och ladningsstationen borta från vatten, töm krukornas fat för rengöring.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Färg
Natur
Designer
Sofia Ljung & Elia Anis
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Sofia Ljung & Elia Anis