Lampa FLYTE Buckminster

2 899 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 124 kr/månad

Den innovativa svävande lampan från det svenska varumärket FLYTE är en kombination av installationskonst och lampa. Lampan såväl som träbas har varsin kraftig motriktad magnet, vilka tillsammans håller lampan svävande och i ständig rörelse. Induktion ger lampan elektricitet. Formgiven av Simon Norris.

Lampan blir en fantastisk installation som både är underhållande, dekorativ och spännande att betrakta. Med sitt enkla formspråk gör den sig bra i alla hem. Lampan har en träbas av valnöt och en kopparfärgad sockel. Glödlampa ingår.

FLYTE introducerades som ett Kickstarterprojekt år 2015 och gjorde omedelbar succé, lampan blev det tredje största projektet i Kickstarters historia.

Produktdetaljer
Material
Valnöt
Glödlampa
16 Lm/W
Mått
Bas 12 x 12 x 3,5 cm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.