SE/SEK

Muuto Lampa E27 vit LED

675 kr
Den här produkten finns i lager

Svenska formgivaren Mattias Ståhlblom har tagit fram den här enkla pendellampan av sillikon, vars fokus hamnar på själva glödlampan, en stor dimbar LED-lampa.

"Den nakna glödlampan i sig är en form som är svår att tävla mot. Den står för något samtida och ändå romantiskt i all sin enkelhet. E27 utgår ifrån lampans själva essens - sockeln - och utgör en hyllning till konsten att finna skönheten i det enkla."

E27 kommer från danska varumärket Muuto, som arbetar med nyskapande formgivare från hela Skandinavien. Den är snygg att hänga i par, i kluster eller som ensam ljuskälla. Ge ditt hem en mysig belysning med lampans dimbara möjligheter! Finns i flera färger och passar de flesta miljöer och hem. Glödlampa ingår.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Sladd
4 m
Glödlampa
E27 LED 2W, 2500 Kelvin (varmvitt ljus)
Mått
Ø 12,5 cm, höjd 23 cm
Färg
Vit
Designer
Muuto
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Muuto är ett ungt danskt designföretag med visionen att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design, precis som på 50-talet. Genom sin starka tro på unga formgivare och genom att ge dem frihet och inspiration till att skapa ...

Read More

Muuto