SE/SEK

Harri Koskinen Lampa Block Mini

1 025 kr
Den här produkten finns i lager
Blocklampan är en modern klassiker och har sedan sin lansering år 1996 bl.a. belönats med Utmärkt Svensk Form, Design Plus Award och är utvald till permanenta samlingarna vid MoMa i New York.
Lampan uppkom när formgivaren Harri Koskinen experimenterade med att gjuta i olika saker i glas. Varje del av lampan handgjuts och kyls ner för att senare inte spricka vid kraftiga temperatur-skillnader. Den är tillverkad av två gjutna glasblock med plats för en glödlampa i mitten.

Glödlampa ingår
Svart plastsladd
Sedan 2014 är Block Lamp uppgraderad med LED-lampa.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Sladd
2,5m
Mått
12x7,5x7 cm
Färg
Transparent
Designer
Harri Koskinen
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Harri Koskinen driver sitt företag Friends of Industry och har designat allt från möbler, glas och textilier men även klockor, högtalare och hus. Han har arbetat med några av de största varumärkena i världen och även med förnyelsen av industridesign i sitt hemland. Han har belönats med ...

Read More

Harri Koskinen