TAF Architects Lampa Ambit Rail svart

6 749 kr
Leveranstid 4-6 veckor
Betala 283 kr/månad
Ambit Rail takpendel från Muuto är formgiven av TAF Architects för Muuto. Det är en taklampa på skena i svart aluminium med en stark och tydlig karaktär. Lampan gör sig lika bra i köket över köksbordet som i vardagsrummet över soffbordet. Sladden är av gummi och har samma färg som lampan. Den vitmålade insidan ger ett maximalt och fint sken.

Material: Aluminium.
Ljuskälla: 3 x E14 Max 60 W eller 3 x LED Max 11 W (ingår ej)
Anslutning: 4 m plastsladd, 3,5 m stålvajer.
Dimbar: Ja
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Sladd
4 m
Glödlampa
Max 11W
Mått
L126 x H20 cm, Ø: 25 cm
Färg
Svart
Designer
TAF Architects
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TAF är en Stockholmsbaserad design- och arkitektstudio som grundades av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom år 2002. Den svenska formgivarduon har sedan tagit fram produkter för flera prestigefyllda tillverkare som t.ex. Muuto och NakNak....

Läs mer

TAF Architects