SE/SEK

Gustav Rosén Lådhurts Pythagoras S ek

2 350 kr

1 175 kr

Tillfälligt slut i lager online

Förvaringslådan är en del av Pythagoras hyllsystem. Lådhurtsen finns i två olika storlekar och monteras på väggen med konsolerna i samma serie, vilka köps separat här. Välj färg på låda och konsol och skapa din egen unika vägg.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ek
Mått
41 x 27 x 11 cm
Designer
Gustav Rosén
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

“Oj, oj, oj!” Det var en känsla av eufori som for igenom kroppen när Gustav Rosén först provade konceptet och såg att det verkligen fungerade och vilka möjligheter det nya konsolsystemet Pythagoras gav. Ett oändligt antal kombinationer och utseenden...

Read More

Gustav Rosén