SE/SEK

Yenwen Tseng Låda The Box stor vit

1 095 kr

767 kr

Den här produkten finns i lager
The Box är lådan som håller ordning, enkel i sin utformning, både stilren och lekfull. Lådan är tillverkad i perforerat stål med cirkulära hål som ger den en luftig framtoning. Kombinera gärna The Box large med The Box small i olika färger för en funktionell förvaringskombination.

The Box är formgiven av Yenen Tsen för Naknak och finns i olika färger och två storlekar.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
BHD 34 x 30 x 34 cm
Färg
Vit
Designer
Yenwen Tseng
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Yenwen Tseng är en industridesigner med bas i Taichung, Taiwan. Efter avslutad utbildning på Konstfack i Stockholm startade han sitt eget varumärke 2011. Tseng formger klassiska vardagsföremål i modern tappning, och har samarbetat med varumärken som NakNak....

Read More

Yenwen Tseng