Marimekko Kuddfodral Juhlaraita svart/vit 50x50

495 kr
Tillfälligt slut i lager online

Liva upp soffan, sängen eller favoritfåtöljen med Marimekkos svartvita kuddfodral Juhlaraita. Mönstret är formgivet av Fujiwo Ishimoto och kuddfodralet är tillverkad 100% bomull. Innerkudde säljs separat. Se nedan för andra produkter från Marimekko, nästan allt går att mixa och matcha!

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
60°
Mått
50 x 50 cm
Färg
Svartvit
Designer
Marimekko
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Marimekko är ett världsberömt finländskt designföretag som specialiserat sig på mode, väskor och accessoarer samt inredning. Bolaget startades av Armi Ratia som utvecklade det till ett ledande textildesignföretag under 1950- och 1960-talet. Bolagets ...

Läs mer

Marimekko