Afroart Kuddfodral Spot 50x50

369 kr
Tillfälligt slut i lager online

Handtillverkat kuddfodral från Afroart, tillverkat i Bangladesh. Kuddfodralet är mönstrat med hjälp av vaxbatik, där smält vax målas direkt på tyget. När vaxet torkar fungerar det som ett reservage och lämnar tyget ofärgat under när tyget doppas i färg. Textilierna quiltas därefter för hand för att få en fin mjuk kvalitet. Innerkudde säljs separat.

Fair Trade-tillverkat.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bomull
Tvättråd
40°
Mått
50 x 50 cm
Färg
Gul
Designer
Afroart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Afroart bildades som en stiftelse av olika kvinno- och kyrkoorgansisationer. Syftet var att stödja, utveckla och sprida kunskap om hantverk i Tredje världen. I början inriktade man sig på den afrikanska kontinenten, sedan tillkom länder i Latinamerika och Asien. Den ...

Läs mer

Afroart