SE/SEK

Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir Kudde Knot ljusgrå

1 025 kr
Den här produkten finns i lager

Knot är en nyskapande kudde i form av en stor knut tillverkad av en och samma remsa. Kudden tillför soffan eller favoritfåtöljen det där lilla extra, och är både bekväm och dekorativ. Finns i flera olika färger.

Formgiven av isländska Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir för Design House Stockholm.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% ull 50% akryl
Mått
Ø 30 cm
Färg
Grå
Designer
Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir är en formgivare som lever och verkar i Reykjavik. Hon växte upp i en musikalisk familj vid havet och började i tidig ålder själv att spela flöjt, piano och fiol. Kärleken till musiken var stor, men den för ...

Read More

Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir