Menu Kryddkvarnar Bottle nude/walnut

699 kr
Den här produkten finns i lager

Bottle från danska Menu är kryddkvarnar som går att använda till mer än bara salt och peppar. Kvarnarna kan mala större och mer ovanliga kryddor, vilket ger dig möjlighet att ha nymalda spännande kryddor till maten varje dag. Kvarnarna är formade som flaskor, och är tillverkade av valnöt med en keramisk mekanism. Kvarnen sitter i toppen så salt, peppar och kryddor bara fördelas när du maler. Med andra ord, inga kryddor på bordet! Formgivna av danska Norm Architects som fokuserar på kvalitet, hållbarhet och tidlöshet.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Valnöt
Mått
Ø 8 cm, höjd 20,5 cm
Färg
Natur
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu