SE/SEK

Elin Frodig Kruka m fat PRICK Elin F

600 kr
Den här produkten finns i lager
Keramiker Elin Frodig har tillverkat en serie lekfulla bruksföremål av stengods med insprängda järnspån. I serien ingår förutom krukor även vaser och lösa fat.

Matchande fat ingår. Fatet är glaserat och det kan ställas direkt på trä utan att lämna avtryck. Krukan har ett hål i botten och det går bra att plantera direkt i krukan utan att det blir avlagringar på utsidan av den. Fatet har silikonfötter på undersidan.

*OBS. Varje produkt är tillverkad för hand, och ingen är helt den andra lik
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stengods
Mått
Ø 13 cm, höjd 13 cm
Färg
Svartvit
Designer
Elin Frodig
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Lekfullt och med frihet bygger Elin sina objekt, inget blir det andra likt och alla får sin unika karaktär. Just nu jobbar hon med en krämfärgad stengodslera som har insprängda fläckar av järn. Stengodsleran bränns till 1260℃ och tål maskindisk. Hon handmålar alla objekt med enkla ...

Read More

Elin Frodig