SE/SEK

Krokar till skötväska

199 kr
Den här produkten finns i lager
MOJ SWEDENs barnvagnskrokar gör det enkelt att hänga skötväskan, blöjpaketet eller shoppingkassen på vagnen.

Med den öppna kroken är det enkelt att hänga på och av, även med en hand. Remmarna dras åt med justerbara kardborreband som kan dras åt så att de inte glider och passar MOJ SWEDENs skötväskor ALVIN och JUNI samt de flesta barnvagnsmodeller. Remmarna på barnvagnskrokarna är gjorda i tjock slitstark canvas som är vattenavvisande och behandlad med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en impregnering som är skonsam för både dig och vår miljö. Kardborrebanden har den mjuka och den hårda delen i ett. Metallkrokarna är nickelfria.

Säljs i två-pack. Tänk på att inte lasta för tungt på barnvagnens handtag. Överbelastning kan medföra tipprisk.
Läs mer
Produktdetaljer
Mått
Krok: 59mm hög. Rem: 26mm bred, 230mm lång.
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.