SE/SEK

Krok Val Heng

549 kr
Den här produkten finns i lager
Genom att förena lekfullhet och funktion gör korken Val Heng vardagen till en roligare plats med utrymme för lek och kreativitet. Följ valen Signe och hjälp henne att samla spännande saker på krokarna.

Val Heng är formgiven av Lotta Sahlen och tillverkad av Ilumads, i ett samarbete med Företagsinkubatorn eXpression Umeå. Summer eXpression 2019 är ett projekt som synliggör, utvecklar och knyter ihop unga kreatörer och regionala tillverkare.

Lotta Sahlin studerar industridesign vid Umeå Institute of design. Hennes fantasi sträcker sig mellan himmel, jord och hav och med sin tuschpenna beskriver hon vad hon ser. Genom att förena lekfullhet och funktion vill Lotta göra vardagen till en roligare plats med utrymme för lek och kreativitet. Under samarbetet med Summer eXpression 2019, skapades ValHeng där Lotta bjuder in oss till en växande sagovärld.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björkplywood
Mått
190 x 200 mm
Färg
Natur
Tillverkningsland
Sverige
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.