SE/SEK

Yuko Maki Krok Hex Key 2-p rosa

145 kr
Den här produkten finns i lager
Hex Key en lekfull krok som är inspirerad av verktyget insexsnyckel. Yuko Maki, krokens formgivare, la en extra böjning på verktyget och Hex Key var uppfunnen. Kroken mäter endast tre centimeter på höjden och passar de flesta utrymmen. Denna enkla lilla krok är perfekt i hallen att hänga nyckeln på eller för kökshanddukarna i köket. Formgiven av Yuko Maki för NakNak. Säljs i 2-pack.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Mått
5,5 x 3 cm
Färg
Rosa
Designer
Yuko Maki
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Yuki Maki är en japansk formgivare verksam i Stockholm. Utbildad på Konstfack och jobbar idag som arkitekt och designer. Hex Key är hennes första design för Naknak....

Read More

Yuko Maki