SE/SEK

Louise Hederström Krok Bill XS svart

450 kr
Den här produkten finns i lager

Funktionell minikrok, perfekt för det lilla hemmet där behovet av krokar fortfarande finns! Krok Bill är gjord av pulverlackerad återvunnen metall med sex svartlackade träknoppar. Kroken mäter 23 cm på längden, 16-21 cm bredden och 12 cm på djupet. Formgiven av Louise Hederström för Maze Interior. Finns i flera utföranden.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
LBD 22,5 x 16-20,5 x 12 cm
Färg
Svart
Designer
Louise Hederström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Louise Hederström är utbildad vid Beckmans Designhögskola i Stockholm och har även studerat vid Lunds universitet. Hon låter materialet och grafiska former arbeta tätt med funktionaliteten som utgångspunkt för all hennes design. Hon inspireras bland annat av...

Read More

Louise Hederström