Kristoffer Vural

Pouch Pals är ett svenskt modevarumärke som grundades 2015 av Kristoffer Vural, som har bakgrund som redaktör för modemagasinet King. Märkets debutprodukt – en pouch i skinn för hörlurar – gjorde premiär på ikoniska konceptbutiken Colette i Paris i juni 2015 och efter bara ett halvår finns märket på flera av världens mest prestigefyllda modebutiker och varuhus, i modemetropoler som London, Paris, Milano och Tokyo.

"Pouch Pals föddes som ett svar på frågan varför det inte finns ett case för trassliga hörlurar när det finns ett fodral för i princip allting annat. Nu har vi tagit fram en produkt som löser problemet på smidigaste och snyggaste möjliga sätt – när du väl har använt Pouch Pals kommer du aldrig att kunna vara utan den igen", säger Kristoffer Vural. 

Märkets vision är att skapa de nya skinnklassiskerna – snygga, lättanvända och roliga produkter i hög kvalitet. Pouch Pals präglas av skandinavisk designtradition och influeras av modern konst, popkultur och amerikansk västkust-estetik. Pouch Pals designcredo är: håll det enkelt men elegant, färgstarkt men balanserat och be wild, have fun!