SE/SEK

Mina Karami Kort popup Dalahäst

129 kr
Den här produkten finns i lager
Hello from Sweden! Blankt dubbelsidigt pop-upkort formgivet av Mina Karami. På insidan gömmer sig en dalahäst som pryder sin plats hos mottagaren. Kortet finns även med stadshuset.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
14,5 x 14,5 cm
Färg
Blå
Designer
Mina Karami
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Mina Karami är en svensk designer som arbetar över de traditionella områdena design, konst och hantverk. Hennes arbete består av en mängd olika produkter, inklusive möbler, textilier, illustrationer, keramik, och olika heminredningsprodukter. Karami arbetar med olika material och tekniker ...

Read More

Mina Karami