SE/SEK

Amanda Helgoson Kort m Minnesfrö Varm

99 kr
Den här produkten finns i lager
Minnesfrö är ett nytt sätt att visa omtanke. Ge bort fröer som symboliserar de egenskaper du uppskattar hos en person. Låt din vän plantera gåvan, se fröerna gro och växa – ett långvarigt minne i form av vackra sommarblommor!

Kort med Minnesfrö Varm innehåller backnejlika frön. "Backnejlikan ligger som en värmande filt i trädgården. De lysande cerise blommorna trivs i solen samt i sandig och väldränerad jord."

Text på kort:
"Värme ger liv. Liv ger växt. Värme är att se, att göra. Det inspirerar och ger ringar på vattnet när en varm person är omtänksam. Ett varmt minne kan förändra en kall tillvaro. Plötsligt finns där något fint"
Läs mer
Produktdetaljer
Färg
Rosa
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Amanda Helgoson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Amanda Helgoson är grafisk formgivare och har efter sin examen från Berghs School of Communication arbetat på sitt eget företag, med bas i Stockholm. Med sitt stora intresse för design och kommunikation vill hon med sina kreativa idéer utmana och bidra till ...

Read More

Amanda Helgoson