SE/SEK

Lotta Sjöberg Kopp Lotta stor mörkgrön

275 kr
Den här produkten finns i lager
Färgsprakande keramik i mjuka former handtillverkat med kärlek från Öland!

Keramiker Lotta Sjöberg är uppvxen och bosatt på Öland, där hon har haft egen verkstad i över 40 år. Sedan dess har hon haft bruksföremål i fokus.

I Lottas verkstad tillverkas skålar, koppar, fat och muggar, men även den populära lampserien Gråborg, producerad exklusivt för Designtorget.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Keramik
Mått
Ø 11 cm, höjd 10 cm
Färg
Grön
Designer
Lotta Sjöberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Lotta Sjöberg är uppvuxen och bosatt på Öland där hon har haft egen verkstad och butik i över 40 år. Intresset för färg och form har alltid funnits och hon utbildade sig inom keramiskt hantverk på Cappellagården 1972. Sedan dess har hon haft...

Read More

Lotta Sjöberg