SE/SEK

Det Lilla Köksbryggeriet Kombucha kit 1 L

599 kr
Tillfälligt slut i lager online
Börja brygg egen kombucha och njut av denna läskande och hälsosamma dryck. Kombucha är fermenterat te och tillreds på svart- eller grönt te som får jäsa tack vare en speciell te-svamp kallad scoby (jäst). Likt annan lättfermenterad mat och dryck hävdar många att kombucha bidrar till bättre tarmkultur och på så sätt har hälsosamma effekter på bland annat humör, stress och vikt. Vill du ha äkta kombucha gör du bäst i att brygga din egen. Då slipper du tillsatser, mikrofiltrering och pastörisering (vilket dödar de hälsosamma bakterierna).

Det Lilla Köksbryggeriets kombucha-koncept gör det möjligt för dig utan förkunskaper att brygga egen kombucha på ett enkelt sätt. Med detta kit kan du brygga kombucha flera gånger, antingen köper du nya recept från vår site eller så spar du scobyn och brygger med egna recept. En bryggning med kitet ger cirka 1 liter kombucha (2 st. 50 cl bygelflaskor med patentkork).

I kitet ingår allt du behöver för att komma igång och brygga din egen kombucha:

- Anpassad jäsburk av glas
- Termometer
- Det Lilla Köksbryggeriets kombucha-recept (ekologiskt te och ekologisk Scoby)
- 2 st bygelflaskor med keramisk patentkork (50 cl).
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
1 L
Färg
Grön
Designer
Det Lilla Köksbryggeriet
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Det lilla köksbryggeriet. Fram till nyligen har hembryggning till stor del handlat om krånglig utrustning och supersvåra instruktioner. Teamet från Det Lilla Köksbryggeriet gillar inte utrustning och svåra instruktioner. De gillar när vem som helst kan skapa ...

Read More

 Det Lilla Köksbryggeriet