SE/SEK

Pärlans konfektyr Kola Lakrits i Choklad 4-bitar

65 kr
Den här produkten finns i lager
Fyra mjuka lakritskolor doppade i bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel och havssalt. Ett hantverk från Pärlans konfektyr en liten kolafabrik på söder i Stockholm.

Ge bort till en vän, eller unna dig själv, en intensiv chokladupplevelse.

-Vikt 50g
-Kan innehålla spår av nötter
-Hållbarhet 4 månader
-Förvaras torrt och svalt
Läs mer
Produktdetaljer
Färg
Brun
Tillverkningsland
Sverige
Ingredienser
socker, GRÄDDE, glukossirap, SMÖR, choklad (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (rapslecitin), bourbonvanilj), kalabrisk lakrits, havssalt och lakritsgranulat. Kan innehålla spår av NÖTTER och GLUTEN.
Designer
Pärlans konfektyr
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Kolor och kolasås kokas på klassiskt vis av färsk grädde och riktigt smör. Inga konstigheter, endast rena äkta råvaror. Det ger en kvalitet utöver det vanliga och en kola som ska njutas färsk. Kolans guldålder var ...

Read More

Pärlans konfektyr