SE/SEK

Pärlans konfektyr Kola i Choklad 4-bitar

65 kr
Den här produkten finns i lager
Kolan för chokladälskaren! Mjuka chokladkolor, kokade på klassiskt vis av grädde och smör, täckta med bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel, toppade med kakaokross. Voilà - Trippelchoklad! Ett delikat hantverk från Pärlans Konfektyr, en liten kolafabrik på söder i Stockholm.

Ge bort till en vän, eller unna dig själv, en intensiv chokladupplevelse.

Ingredienser: Socker, grädde, glykossirap, smör, choklad (kakao, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel rapslecitin, bourbonvanilj), havssalt och kakaokross. Alla kolor i choklad kan innehålla spår av nötter och gluten. Hållbarhet 3 månader. 4 bitar (50 g)
Läs mer
Produktdetaljer
Designer
Pärlans konfektyr
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Kolor och kolasås kokas på klassiskt vis av färsk grädde och riktigt smör. Inga konstigheter, endast rena äkta råvaror. Det ger en kvalitet utöver det vanliga och en kola som ska njutas färsk. Kolans guldålder var ...

Read More

Pärlans konfektyr