Pärlans konfektyr Kola i choklad 12 bitar

165 kr
Den här produkten finns i lager
Mjuka kolor, kokade på klassiskt vis av grädde och smör, täckta med bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel. Ett delikat hantverk från Pärlans Konfektyr, en liten kolafabrik på söder i Stockholm.

Denna ask är den perfekta presenten till den som är förtjust i sötsaker. En salig blandning av sött, salt, nötigt, fruktigt och chokladigt. Tolv bitar i fyra olika smaker – Vanilj & Havssalt, Kalabrisk Lakrits, Trippelchoklad och Pistagenöt.

Alla kolor i choklad kan innehålla spår av nötter och gluten. Hållbarhet 3 månader. 12 bitar (150 g).
Läs mer
Produktdetaljer
Ingredienser
Socker, grädde, glykossirap, smör, choklad (socker, kakao, kakaosmör, emulgeringsmedel rapslecitin, bourbonvanilj), pistagenötter, kalabrisk lakrits, kakaobönor, lakritsgranulat, havssalt och bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter och gluten.
Designer
Pärlans konfektyr
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Kolor och kolasås kokas på klassiskt vis av färsk grädde och riktigt smör. Inga konstigheter, endast rena äkta råvaror. Det ger en kvalitet utöver det vanliga och en kola som ska njutas färsk. Kolans guldålder var ...

Läs mer

Pärlans konfektyr