SE/SEK

BoM United Kökshandduk Smörgåsbord

150 kr
Den här produkten finns i lager
För den svenska smörgåsbordstraditionen vidare! Handduken finns både på svenska (gul) och engelska (grå) och är full med recept och tips inför smörgåsbordet. Perfekt som present till någon som inte upplevt den svenska traditionen.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% lin 50% bomull
Tvättråd
60°
Mått
70 x 50 cm
Färg
Gul
Designer
BoM United
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Under varumärket Bom United formger Barbro Tryberg Boberg och Maria Holmer Dahlgren produkter med rötter i den svenska myllan. Varumärket drivs i företaget med samma namn och alla produkter är tillverkade i svenska fabriker. Barbro Tryberg Boberg och Maria Holmer Dahlgren ...

Read More

BoM United